Love your stuff for longer

i-HUSET väljer en alternativ approach inför Black Friday för att främja en hållbar livsstil och inspirera till att Love Your Stuff for Longer. Alla shoppingcenter inom Ingka Centres över hela världen har samma approach och vill tillsammans inspirera till medveten konsumtion. Vi lever i en föränderlig tid och det är viktigare än någonsin att ta hand om vår planet.

Vad kan du göra för att hjälpa till? Shopping handlar inte bara om ”ut med det gamla och in med den nya”. Det kan handla om att blåsa nytt liv i gamla favoriter. Klädbyten med din bästa vän. Eller att verkligen tänka igenom vad du köper. Att fylla ditt hem med mer hållbara och etiskt tillverkade varor. Och att hitta ett nytt hem för de kläder och möbler du inte längre vill ha.  

Köp bara saker som du verkligen vill ha och ta vara på dem. Ta vara på dina saker – idag och imorgon. Det gäller Black Friday såväl som varje dag. Det är hållbar shopping!

 

}

Hållbara tips

Tips på hur du kan tänka för att handla hållbart:

► Bara köpa varan om du är helt säker. 
► Låna ut varan till mina kompisar när de behöver ombyte.
► Skänka bort varan om kärleken svalnar.
► Laga varan om den är trasig.
► Aldrig lämna varan på soptippen.

Love your stuff for longer <3

}
}

FÖRNYA, FÖRSKÖNA, FÖRBÄTTRA

Love your sneakers for longer och förnya dina sneakers.
Du behöver…
Målartejp, Bomullspads, Penslar, Läderfärg, Lack, Nagelborste, Sneakers! 

1. Preppa
2. Tvätta
3. Tejpa
4. Måla
5. Lacka
6. Njut! 

ÅTERANVÄND, ÅTERUPPTÄCK, ÅTERVINN

Framtiden är cirkulär. Reparera, omvandla, återanvänd och ge trasiga saker ett nytt syfte i stället för att bara ersätta dem. Flaskor kan t.ex. återanvändas som ljusstakar, kristallkronor eller vaser.

Visst känns det bra att hjälpa till!
Älska dina saker längre, på Black friday och alla dagar.