VILL DU VARA MED I VÅR FASHION WALK DEN 21 MARS?

Nu söker vi dig som kanske inte har erfarenheten men som har intresset, passionen, utstrålningen och gillar att stå i rampljuset - killar och tjejer i alla former och storlekar från 18 år och uppåt. Kom till vår audition och var med om chansen till en rolig och spännande dag här med oss på i-HUSET innehållandes styling, make-up, modevisning av vårens mode och kanske ett helt gäng nya vänner!

KOM OCH TRÄFFA OSS PÅ VÅR AUDITION DEN 5 MARS MELLAN
KL. 17-19 PÅ PLAN 2.

Du som ansöker behöver tillgänglig följande datum: 

  • 20 mars på eftermiddagen och kvällen för utprovning
    av kläder samt träna på enklare gång/koreografi
  • 21 mars mellan kl. 9-16 för att gå med i vår
    Fashion Walk under i-HUSETs Fashion Day. 

Du som går vidare från audition och är med i vår Fashion Walk får:

  • En spännande dag med styling och make-up samt visa
    upp en av våra butikers vårmode den 21 mars.
  • Ett i-HUSET presentkort på 1000 kr.

Så går vår audition till:
När du kommer får du fylla i ett dokument där vi får dina kontaktuppgifter samt kläd- och skostorlek. Vi kommer även ta en bild på dig och sedan får du ta ett varv på vår catwalk till skön musik från vår DJ! Det kommer även finnas enklare snacks på plats. Det viktigaste för oss är att du har kul! 

Bland alla personer som ansökt under audition utser representanter från i-HUSET i samråd med butikerna som deltar i i-HUSETs Fashion Walk 10 stycken personer som får möjlighet att vara med i i-HUSET Fashion Walk den 21 mars och visa upp vårmode från en butik på i-HUSET. Genom att ansöka under audition godkänner du att Ingka Centres Sverige AB (i-HUSET) sparar dina kontaktuppgifter (för- och efternamn, telefonnummer, mailadress, ålder, kläd- och skostorlek samt en bild på dig fram till och med 31 mars 2020.

Publicering av bilder och filmer:
Vi att fotografera och filma under audition samt under förberedelserna inför och under i-HUSET Fashion Walk. Du som deltar godkänner i och med din ansökan att bilder och filmer på dig i samband med audition och i-HUSETs Fashion Walk kan komma att publiceras på i-HUSETs Instagram, Facebook, Youtube och på i-huset.se.

För information om Ingka Centres Sverige ABs integritetspolicy, vänligen se https://www.i-huset.se/sv-se/integritetspolicy