i-HUSETS Presentkort

ÅRETS COMEBACK!
Nu har vi äntligen lanserat vårt nya efterlängtade presentkort!

Presentkorten kan liksom tidigare köpas i någon av våra presentkortsmaskiner - vid Flash i mitten av köpcentrumet eller bakom Godishuset in mot IKEA. 

Presentkorten gäller i alla butiker förutom Ossis klack- och nyckelbar. Presentkortet fungerar för tillfälligt inte för inköp på IKEA Linköping samt Elgiganten Phone House.

Presentkortet är giltigt 12 månader från inköpsdatum. Kan ej lösas in mot kontanter. Förlorat kort ersätts ej. Samma kort kan användas för betalning i flera olika butiker. 

Kolla saldo och giltighetstid på de nya presentkorten här

----------------------------------------------------------------------

INFORMATION GÄLLANDE VÅRA
GAMLA PRESENTKORT FRÅN CASHCOM

Företaget Cashcom som levererade våra tidigare presentkort, har försatts i konkurs.Du som har ett presentkort från Cashcom (vårt gamla presentkort utan QR-kod på baksidan) kan nu ersätta ditt kort med ett nytt från vårt nya presentkortssystem som gäller ett helt år till!

Bytet sker genom att maila de 8 siffrorna på ditt kort till oss här, så återkommer vi så snart vi kan. Mer information om våra nya presentkort hitta du längre upp på sidan. 

Det nya presentkortet kan sedan efter överenskommelse via mail hämtas på i-HUSET hos vår väktare under våra öppettider:
Vardagar: 10-20
Helger: 10-18
 
Om du inte har möjlighet att besöka oss för att hämta ut ditt nya presentkort så kan vi skicka kortet till dig. Då skickar vi med ett frankerat kuvert som du skickar tillbaka ditt gamla kort till oss med. 
 
Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!
 
Villkor
För att få byta Cashcom-presentkortet mot ett nytt krävs att giltighetsdatumet inte utgått. Presentkorten är giltiga 12 månader efter inköpsdatum. Förlorat kort ersätts ej. 

Kolla saldo och giltighetstid för Cashcoms presentkort här.

----------------------------------------------------------------------