TYVÄRR ÄR FÖRELÄSNINGEN FULLBOKAD.
Eventuella reservplatser vid avhopp publiceras löpande här ovan.
Du kan fortfarande lyssna till föreläsningen via ståplats.
Fika ingår i föranmälningarna med sittplats.

VÄLKOMMEN TILL FÖRELÄSNINGEN GENVÄGAR I JULKÖKET MED JESSICA FREJ!

LÖRDAGEN DEN 23 NOVEMBER KL. 14.00 - ca. 15.30
PLATS: PLAN 2 VID DIN SKO

 

OM JESSICA FREJ

Jessica Frej är känd från Mästerkocken 2011 och syns regelbundet som tv-kock i TV4 Nyhetsmorgon söndag. Jessica har även skrivit flera kokböcker med fokus på enkelhet och lättlagade rätter till fest och vardag. Utöver ovan är Jessica tidningen Amelias matprofil och driver den egan Youtube kanalen "Lättlagat med Jessica Frej".  

OM FÖRELÄSNINGEN

Genvägar i köket – så förenklar du i vardagspusslet
Hur kan man effektivisera matlagningen och minska julstressen utan att tumma på smak och kvalité? Gör dig redo för många tips på enkla recept, spännande smaksättningar och hur matlagning faktiskt kan fungera som avkoppling.

Efter föreläsningen stannar Jessica kvar för att signera sin nya bok Jul - hur lätt som helst.

SÅ HÄR ANMÄLER DU DIG TILL FÖRELÄSNINGEN


Maila ditt för- och efternamn samt det antal personer som du vill anmäla här. Skriv gärna Föreläsning Jessica Frej i mailets ämnesrad. 

I din anmälan ingår fika och garanterad sittplats.

Då det är ett begränsat antal platser för föreläsningen ber vi dig att avboka din plats här så snart som möjligt om du inte kan komma, så att vi kan ge platsen till någon annan.  


Behandling av personuppgifter

Genom att du skickar in din anmälan godkänner du att INGKA Centres Sverige AB/i-HUSET behandlar dina personuppgifter och sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att syftet ska fullföljas, eller så länge vi har en rättslig skyldighet att göra det. Du har rätt att få del av de personuppgifter som vi behandlar, begära rättelse eller återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på Integritetspolicy@i-huset.se eller Ingka Centres Sverige AB/i-HUSET, Att: Legal Manager, 205 28 Malmö. För mer information se vår Integritetspolicy här.