Det finns 2 reservplatser till föreläsningen. Först till kvarn!
Anmäl dig här!

VÄLKOMMEN TILL TVÅ INSPIRERANDE INREDNINGS-FÖRELÄSNINGAR MED IKEA LINKÖPING OCH TRENDENSER!

TORSDAGEN DEN 3 OKTOBER KL. 17.00 - 19.30

OM FÖRELÄSNINGEN MED IKEA LINKÖPING

I IKEAS föreläsning får du följa med och titta in i olika hem.  Hur har man valt att inreda hemmet efter de behov och förutsättningar som de som lever där har? Dessutom får du massor med inspiration om höstinredning samt nyheter i varuhusen.

OM FRIDA RAMSTEDT & TRENDENSER

Trendenser.se drivs av Frida Ramstedt och är en av Nordens största ämnesbloggar om inredning och design. Bloggen uppdateras dagligen med inspiration, nyheter och trender för livet i hemmet. Frida har även skrivit boken Handbok i inredning som släpptes i mars i år och lanseras snart i ytterligare 25 länder. 

Trendenser har bland annat varit finalist i Elle Decoration Award i kategorin ”Årets inredningsblogg” 2018 och 2017 samt vinnare av Elle decoration Award ”Årets inredningsblogg” 2016. 

OM FÖRELÄSNINGEN MED TRENDENSER

De allra flesta har förstått värdet av ekologisk mat för att måna om klimatet och vår egen hälsa. Samtidigt är vi skrämmande okunniga om att detsamma faktiskt gäller för vårt val av möbler, sängar och inredningsdetaljer till vårt hem. Vilka miljöbovar har vi i våra hem och vad finns det för alternativ?

  • Hur kan du tänka och välja i vardagen?
  • Vilka knep kan man ta till för att leva mer hållbart hemma?

SÅ HÄR ANMÄLER DU DIG TILL FÖRELÄSNINGARNA

Maila ditt för- och efternamn samt det antal personer som du vill anmäla här. Observera att din anmälan är för båda föreläsningarna. Skriv gärna Föreläsning IKEA och Trendenser i mailets ämnesrad. 

I din anmälan ingår drycktilltugg samt sittplats. Du är även med och tävlar om en av fem "hemma-mys-boxar" med produkter till ett värde av cirka 700 kr per box. Dessa kommer att delas ut till vinnarna under kvällen.

Då det är ett begränsat antal platser för föreläsningen ber vi dig att avboka din plats här så snart som möjligt om du inte kan komma, så att vi kan ge platsen till någon annan.  


Behandling av personuppgifter

Genom att du skickar in din anmälan godkänner du att INGKA Centres Sverige AB/i-HUSET behandlar dina personuppgifter och sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att syftet ska fullföljas, eller så länge vi har en rättslig skyldighet att göra det. Du har rätt att få del av de personuppgifter som vi behandlar, begära rättelse eller återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på Integritetspolicy@i-huset.se eller Ingka Centres Sverige AB/i-HUSET, Att: Legal Manager, 205 28 Malmö. För mer information se vår Integritetspolicy här.